Hundspel roar under mörka kvällar

Hundspel roar under mörka kvällar

När mörkret faller är det inte särskilt roligt att vara utomhus. Givetvis ska hunden rastas, men i övrigt väljer nog många att stanna inne. Om du är en person som ofta känner dig rastlös och inte vet vad du ska göra är ett tips att spela spel på nätet. Om du dessutom älskar hundar kan du kombinera det intresset med spel genom att leta rätt på exempelvis en slot med hundtema.

Stort utbud av spel på nätet

Idag finns det ett gigantiskt utbud av slots och många andra spel på nätet. De finns med en mängd olika teman och funktioner och från olika speltillverkare. Om du har svårt att navigera dig fram i djungeln av onlinecasinon och spel kan du läsa mer om slots på internet för att få tips på vägen. På så sätt kan du hitta ett som faller just dig bäst i smaken!

Två roliga spel med hundtema

En både söt och underhållande slot med hundtema är Puppy Love slot. Det är ett färgglatt spel med mycket snygg grafik. Symbolerna består av gulliga hundvalpar och för att öka spänningen finns här funktioner i form av wildsymboler, free spins och ett separat bonusläge. Spelet är mycket enkelt, vilket gör att det både passar för nybörjare och för rutinerade spelare – så länge du älskar hundar så går det här spelet hem.

Om du tycker om spel med lyx och glamour och samtidigt älskar hundar är Diamond Dogs slot det perfekta valet. Det här spelet kommer från den stora speltillverkaren NetEnt och grafiken är på topp. I centrum hittar du roliga hundar och hundtillbehör med gnistrande diamanter, pärlor och guld. Spelautomaten har dessutom en jackpott på upp till 10 000 mynt, vilket såklart är ett stort plus i kanten för de flesta.